Vegetar enchiladas

Home / Oppskrift / Vegetar enchiladas
Vegetar enchiladas

1 paprika
1 løk (rød eller gul)
1 fedd hvitløk
1 boks hvite eller brune bønner
1 boks mais
½ – 1 avocado
1 boks salsa eller hakkede tomater
Jalapenos hvis ønskelig. Kan sløyfes.
Reven ost
6-8 Grove tortilla lefser
1 ts malt sisskummin
1 ts paprikapulver
½ ts salt
¼ ts pepper

  • Kutt opp løk, paprika og finhakk hvitløken. Fres dette i en panne med litt olje.
  • Tøm av bønnene og maisen, og skyll dem godt.
  • Tilsett bønnene og maisen i stekepannen. Bland godt og krydre med spisskummen, paprikapulver, salt og pepper.
  • Skjær opp avocadoen i terninger eller tynne skiver
  • Fordel ost, grønnsaker, avocado og eventuelt jalapenos i tortilla lefsene og rull sammen.
  • Legg lefserullene i en ildfast form, dryss litt reven ost pp toppen og sett de inn i ovnen.
  • Varmes på ca 200 grader, midt i ovnen i ca 10 minutter.

 

Kan serveres med salat, guacamole, salsa og rømme hvis ønskelig. Håper det smaker!