Velkommen til Puls Kongsvinger

TREN FRA 499,-

sjenerøse åpningstider

Nøkkelkort - alle dager 04 – 23 Åpent 365 dager i året

Personlig trener

Nå dine mål, ta treningen til et nytt nivå.

RENT SENTER

Rent Senter er et forebyggende antidopingprogram

Tren på Puls

Vi tilbyr trening i mange ulike former. Hos oss finner du alt fra dans, styrke, yoga, bevegelighet,  kondisjonstrening, frivekter, apparater og mye mer. Vårt treningsstudio er utstyrt med det nyeste utstyret/maskiner. Vi har dyktige personlige trenere tilgjengelig her for å hjelpe deg med dine mål.

PERSONLIG TRENER

En personlig trener kan hjelpe deg med både trening, kosthold og livsstilsendring. En personlig trener er en trygg veileder som hjelper deg i gang uansett hva ditt utgangspunkt eller mål er.

MAX VO2

Direkte testing av maksimalt oksygen opptak. Ut i fra resultatet kan vi gi deg svar på ditt kondisjonsnivå og anbefale deg treningsprogram videre.

TANITA

En tanita-veiing kan gi deg informasjon ikke bare om selve vekten, men ogs  hvordan den er fordelt i form av muskel- og fettmasse i hele kroppen, kroppsvann, beinmasse

HUDPLEIE

På skinstation kongsvinger finner dere et stort utvalg med forskjellige behandlinger etter smak, typer, og behov til hver enkel person.

MASSASJE

Michaela Staber er utdannet i medisinsk massasjeterapi og sportsmassasje. 3 års utdanning og flere kurs for spesielle behandlinger som medisinsk lymfatisk drenering og refleksologi massasje.

FYSIO

Dersom du på noen måte føler deg begrenset i hverdagen bør du kontakte oss. Vi er din ekspert på muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeuten hjelper deg som trenger en vurdering av plager fra muskler, ledd og bein. Det kan være lurt å forbedre noe funksjon, bli kvitt smerter eller opprettholde aktivitetsevnen.