KOSTHOLDSVEILEDNING

Home / KOSTHOLDSVEILEDNING

Gå ned i vekt med sunnere vaner

Det er bare noen enkle grep som skal til.

Har du et ønske om å gå ned noen kilo, men sliter med å få det til på egenhånd? Har du prøvd ulike dietter, men legger på deg igjen etter litt tid?

Veldig mange sliter med vektreduksjon og korte dietter gir sjelden gode resultater.

Våre kostholdsveiledere er utdannet ved Norges idrettshøgskole. Vi har et stort fokus på en positiv kostholdsendring og vi har et ønske om å hjelpe deg med å innarbeide gode rutiner som du kan leve med resten av livet.

Vi tilbyr både individuell kostholdsveiledning og kostholdskurs. Ofte kan det være lettere å foreta endringer da man deltar på kurs sammen med flere, da kan man motivere hverandre underveis og drøfte utfordringer i fellesskap.

Vi benytter oss av Tanita BCM bodyscan (kroppsanalyse) til å kartlegge ditt basalforbruk og til å kontrollere at du er på rett vei. Denne vekten viser endringer i kroppssammensetning, så en evnt vektøkning pga økt muskelmasse vil fremstå som positivt.

Ønsker du hjelp til å endre dine kostholdsvaner? Ta kontakt her.

 

Bedre fremgang med riktig kosthold

Ønsker du å løpe raskere, øke i muskelmasse, få en bedre kroppssammensetning, forebygge mot livsstilssykdommer eller bare ha overskudd til å gjøre mer av det du har lyst til?

Har du kontroll på treningen med sliter med kostholdet? Er du ofte sliten, slapp eller blir fort sur i muskulaturen? Oppnår du ikke de resultatene du ønsker med trening?

Et godt sammensatt kosthold er ikke bare viktig for de som ønsker en vektreduksjon. For å oppnå resultater av treningen din må kostholdet være på plass.

Våre kostholdsveiledere har lang erfaring med kostholdsplanlegging, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Ønsker du hjelp til å endre dine kostholdsvaner? Ta kontakt her.