Massage

Home / Massage

Om Michaela:

Jeg er født i Tyskland og er utdannet i medisinsk massasjeterapi og sportsmassasje. Totalt har jeg 3 års utdanning og flere kurs for spesielle behandlinger som medisinsk lymfatisk drenering, refleksologi massasje og tradisjonell kinesisk medisin.

Før utdannelsen var aktiv i det Tyske Juniorlandslaget i alpint og kjørte mange internasjonale FIS konkurranser. Etter en ulykke bestemte jeg meg for å legge opp skikarrieren og utdannet meg til massasjeterapeut, ski-instruktør/trener og fottur-instruktør i Østerrike og i Italia!

I mange år bodde jeg i Seiser Alm – Italia og jobbet på skihotellet Steger-Dellai, som ulike skilandslag benytter seg av for høydetrening og forberedelse til VM og OL. I mange år var jeg massasjeterapeut til både de norske og svenske skilandslagene i langrenn, kombinert og skiskyting og har gitt behandlinger til landslagsmedlemmer som blant andre Therese Johaug og Magnus Moan, samt Birgit Skarstein.

Nå gleder jeg meg til å starte hos Puls som Massasjeterapeut!

Behandlinger og priser:

30 minutter rygg- eller beinmassasje kr 420,-

45 minutter Sportsmassasje; rygg og bein kombinert kr 650,-

55 min full kroppsmassasje kr 750,-

Tilpasses kundens behov

45 minutter Manuell Fot Refleksologi Massasje kr 490,-

Føttene våre reflekterer hele vår kropp. Gjennom behagelig trykkpunkt fotmassasje stimuleres sirkulasjonen, blokkert energi frigjøres og kroppens iboende selvhelbredende krefter aktiveres.

50 min Manuell Medisinsk Lymfedrenasje kr 700,-

Varsomme, sirkulære og rytmiske bevegelser stimulerer lymfesirkulasjonen og re-aktiverer immunforsvaret. Lymfedrenasje egner seg også som behandling av idrettsakader og som del av rehabilitering etter kirurgi.

90 min Balansepunkt- og Meridian-Massasje kr 950,-

Denne behandlingen er holistisk, tverrfaglig og baseres på kinesisk medisin. Grunntanken i kinesisk medisin er at alle fysiske og mentale lidelser kon spores tilbake til en ubalanse i livsenergien, kalt Qi (uttales «Tsji»). Qi strømmer gjennom energibaner kalt meridianer og tilfører livskraft til alle kroppens systemer. Ubalanse eller blokkeringer i denne energistrømmen kan føre til smerter, betennelser, fordøyelsesproblemer, søvnløshet, depresjon osv. For å gjenskape flyt i energibanene masseres meridian-linjene både ved bruk av fingerne og gjennom trykk fra hendene i de dypere muskel-lagene.

30 min Kraniosakral Impulsregulering kr 490,-

En avspennende behandlingsform. Gjennom livet har vi alltid en liten bevegelighet mellom benplatene i kraniet. Platene beveger seg i en knapt merkbar rytme som oppstår når væsken i og rundt hjernen sirkulerer. Denne rytmen sprer seg nedover i ryggsøylen og ut i resten av kroppen. Når det er restriksjoner mellom ulike benplater, kan de gi forstyrrelser i denne rytmikken og føre til plager som kan ha både kroppslige og emosjonelle uttrykk. Gjennom myk berøring justeres ubalansene mellom benplatene i kraniet og stimulerer kroppens egen evne til selvhelbredelse.

 

 

Timebestilling:

Kontakt med Michaela på epost eller tlf for bestille time:
Epost: massasje@pulskongsvinger.no
Tlf: 92328485

Retningslinjer for avbestilling:
Timer må avbestilles senest 24 timer i forkant. 
Dersom timen avbestilles senere enn dette, er klienten forpliktet til å betale full pris for timen, selv om den ikke benyttes. 

 

FLISA

Mandager og onsdager klokken 15:00 – 20:00

 

KONGSVINGER

Mandager: 07:00 – 12:00

Tirsdager: 07:00 – 12:00 og 1700 – 20:00

Onsdager: 7:00 – 12:00

Torsdager: 07:00 – 12:00 og 15:00- 20:00

Fredager: 07:00 – 12:00 og 15:00- 20:00