NIVÅ 1

Home / NIVÅ 1

NIVÅ 1

Vi på PULS  ønsker at du som medlem skal få best mulig utbytte av treningen og at du skal få en god start. Derfor tilbyr vi alle våre medlemmer en gratis veiledningstime. På denne timen kan du få hjelp til å komme i gang med treningen, svar på eventuelle spørsmål, treningsmotivasjon, tips til øvelser og oppsett av enkle treningsprogram. Vi anbefaler alle nye medlemmer å booke en veiledningstime ved innmelding.

Ønsker du en gratis veiledningstime? Ta kontakt her.

 

Til veiledningstimen møter du i behagelig tøy og innesko – ta gjerne med deg en vannflaske, et håndkle til å ha på apparatene under treningsøkten og hengelås til skoskap/garderobeskap.

Ønsker du å delta på gruppetrening sammen med andre? Vi anbefaler deg å starte med timene på Nivå 1.

Vil du helst trene på egenhånd har vi en stor apparatpark og kondisjonsavdeling. Spør våre treningsveiledere om hjelp til å komme i gang. Ønsker du tettere oppfølging over en periode, kan vi anbefale deg å avtale en time med en av våre personlige trenere. Les mer her.

Vi anbefaler deg å trene 2-3 ganger per uke, uavhengig av hvilke type trening du velger. Det vil lønne seg å variere treningen og teste ut ulike aktiviteter, dette vil bidra til økt motivasjon, mestring og treningsfremgang. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig aktivitet for deg.

Vi ønsker deg velkommen til oss hos PULS Kongsvinger og vi gleder oss til å hjelpe deg på veien frem mot ditt treningsmål.

 

NIVÅ 1NIVÅ | Till NIVÅ 3