NIVÅ 2

Home / NIVÅ 2

Nivå 2

Vi på PULS Kongsvinger ønsker at du som medlem skal få best mulig utbytte av treningen og at du skal få en god start. Derfor tilbyr vi alle våre medlemmer en gratis veiledningstime. På denne timen kan du få hjelp til å komme i gang med treningen, svar på eventuelle spørsmål, treningsmotivasjon, tips til øvelser og oppsett av enkle treningsprogram. Vi anbefaler alle nye medlemmer å booke en veiledningstime ved innmelding.

Ønsker du en gratis veiledningstime? Ta kontakt her.

Har du allerede kommet godt i gang med treningen? Har du satt deg et konkret mål, men trenger hjelp til treningsplanlegging? Er du usikker på hvordan du skal trene for å få best mulig fremgang? Bare noen få timer med en personlig trener vil hjelpe deg godt i gang og gi deg et større treningsutbytte. En personlig trener vektlegger å lære deg riktig teknikk, tilrettelegge riktig intensitet og skreddersyr din trening for at du skal nå dine mål. Trening med personlig trener er en god investering for deg som ønsker å oppnå resultater med treningen. Les mer om personlig trener her.

For deg på Nivå 2 har vi et stort utvalg gruppetimer, og du som har trent litt tidligere vil kunne gå på tilnærmet samtlige av disse. Les mer om gruppetimer for Nivå 2 her.

Vi ønsker deg velkommen til oss hos PULS Kongsvinger og vi gleder oss til å hjelpe deg på veien frem mot ditt treningsmål.

 

NIVÅ 1NIVÅ | Till NIVÅ 3