PULS tilbyr et bredt spekter av  både medisinske og velværebehandlinger. Grunnfilosofien med  medisinsk massasje og Tuinaterapi er å eliminere årsaken til lidelsen.  Er du idrettsutøver med slitne muskler, eller anspent etter en aktiv og hektisk hverdag, kan en massasjebehandling gi deg både velvære og hjelp til god restitusjon. En avspent og restituert kropp gir velbehag og presterer bedre både i hverdagen og i idretten.

Typiske symptomer og tilstander som kan behandles med mine behandlinger: 

•Smerter i skuldre, nakke og rygg
•Betennelsestilstander
•Mental og fysisk utmattelse
•Sårhet i muskulatur grunnet overanstrengelse
•Nedsatt energibalanse
•Nedsatt fleksibilitet i muskler og ledd
•Muskelspasmer og kramper
•Nedsatt blodsirkulasjon
•Hodepine og søvnproblemer
•Behov for restitusjon og velvære
•Treg fordøyelse 
•Etter skade og inngrep
•Væskedannelser og hevelser

På grunn av den positive effekten på nervesystemet, nevrotransmittere, fysiske og psykiske spenninger, kan man ved regelmessig behandlinger, oppleve fornyet trivsel, selvtillit og kontroll i eget liv.

Behandlinger og priser:
 
30 minutter rygg- eller beinmassasje 
45 minutters Sportsmassasje; rygg og bein kombinert 
55 min full kroppsmassasje 

 

45 minutter Manuell Fot Refleksologi Massasje 
 
Føttene våre reflekterer hele vår kropp. Gjennom behagelig trykkpunkt fotmassasje stimuleres sirkulasjonen, blokkert energi frigjøres og kroppens iboende selvhelbredende krefter aktiveres.
50 min Manuell Medisinsk Lymfedrenasje 
Varsomme, sirkulære og rytmiske bevegelser stimulerer lymfesirkulasjonen og re-aktiverer immunforsvaret. Lymfedrenasje egner seg også som behandling av idrettsskader og som del av rehabilitering etter kirurgi.
90 min Balansepunkt- og Meridian-Massasje (AnPiMoMai) 
Denne behandlingen er holistisk, tverrfaglig og baseres på kinesisk medisin. Grunntanken i kinesisk medisin er at alle fysiske og mentale lidelser kan spores tilbake til en ubalanse i livsenergien, kalt Qi (uttales «Tsji»). Qi strømmer gjennom energibaner kalt meridianer og tilfører livskraft til alle kroppens systemer. Ubalanse eller blokkeringer i denne energistrømmen kan føre til smerter, betennelser, fordøyelsesproblemer, søvnløshet, depresjon osv. For å gjenskape flyt i energibanene masseres meridian-linjene både ved bruk av fingrene og gjennom trykk fra hendene i de dypere muskel-lagene.

 

30 min Kraniosakral Impulsregulering 
En avspennende behandlingsform. Gjennom livet har vi alltid en liten bevegelighet mellom benplatene i kraniet. Platene beveger seg i en knapt merkbar rytme som oppstår når væsken i og rundt hjernen sirkulerer. Denne rytmen sprer seg nedover i ryggsøylen og ut i resten av kroppen. Når det er restriksjoner mellom ulike benplater, kan de gi forstyrrelser i denne rytmikken og føre til plager som kan ha både kroppslige og emosjonelle uttrykk. Gjennom myk berøring justeres ubalansene mellom benplatene i kraniet og stimulerer kroppens egen evne til selvhelbredelse.

 

For oss er det viktig at vi setter pasienten i fokus. Snakk med oss om symptomer og plager du eventuelt måtte ha, så skreddersyr vi behandlinger i henhold til dine behov. Vi har bred erfaring og kompetanse innenfor våre fagfelt innen sport, idrett og medisinsk-massasje. Mange livstils plager, belastningsskader eller idrettsfysiologiske utfordringer kan løses ved hjelp av våre behandlinger. Husk at en fintunet kropp restituerer bedre og dermed presterer bedre. Den er som et instrument, den må stemmes for å låte bra. Alle er velkommen til oss, enten du ønsker velvære, eller hjelp til å løse spesifikke utfordringer med din kropp.

Om TUINA: 
 
Tuina er en av de mest brukte metodene innenfor tradisjonell kinesisk medisin,og bruker massasje og trykkbølger,
akupunktur,akupressur og stretching av muskler,ledd og leddbånd for å lindre smerter.
Med TUINA er målet å behandle kronisk smerte.
 
Bruken av TUINA stimulerer kroppen til å øke blodsirkulasjonen og energistrømmen til muskler, ledd og ligamenter.