Velkommen til Puls Kongsvinger

TEST OSS I 2 MND UTEN BINDING!

Du kan iløpet av de 2 første mnd si opp medlemskapet hvis dette ikke var noe for deg. Hvis du trives og har lyst til å fortsette, så starter det en 12 mnd binding etter de 2 første mnd. Du slipper i tillegg innmeldingsavgift!

sjenerøse åpningstider

Nøkkelkort - alle dager 04 – 23 Åpent 365 dager i året

Personlig trener

Nå dine mål, ta treningen til et nytt nivå.

RENT SENTER

Rent Senter er et forebyggende antidopingprogram

Tren på Puls

Vi tilbyr følgende medlemskap hos oss:

12 mnd treningsavtale; 499kr / mnd.

12 mnd bedriftsavtale; 425kr / mnd.
12 mnd treningsavtale; 499kr / mnd.
12 mnd studentavtale; 425kr / mnd.
6 mnd treningsavtale; 549kr / mnd.
1 mnd treningsavtale uten binding; 649kr / mnd.

Alle treningsavtaler har innmeldingsavgift på 300kr. dette er en engangssum som  kun gjelder nye medlemmer.

Klippekort 10 klipp; 1500kr
Drop inn; 175kr

PERSONLIG TRENER

En personlig trener kan hjelpe deg med både trening, kosthold og livsstilsendring. En personlig trener er en trygg veileder som hjelper deg i gang uansett hva ditt utgangspunkt eller mål er.

MAX VO2

Direkte testing av maksimalt oksygen opptak. Ut i fra resultatet kan vi gi deg svar på ditt kondisjonsnivå og anbefale deg treningsprogram videre.

TANITA

En tanita-veiing kan gi deg informasjon ikke bare om selve vekten, men ogs  hvordan den er fordelt i form av muskel- og fettmasse i hele kroppen, kroppsvann, beinmasse

HUDPLEIE

På skinstation kongsvinger finner dere et stort utvalg med forskjellige behandlinger etter smak, typer, og behov til hver enkel person.

MASSASJE

Michaela Staber er utdannet i medisinsk massasjeterapi og sportsmassasje. 3 års utdanning og flere kurs for spesielle behandlinger som medisinsk lymfatisk drenering og refleksologi massasje.

FYSIO

Dersom du på noen måte føler deg begrenset i hverdagen bør du kontakte oss. Vi er din ekspert på muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeuten hjelper deg som trenger en vurdering av plager fra muskler, ledd og bein. Det kan være lurt å forbedre noe funksjon, bli kvitt smerter eller opprettholde aktivitetsevnen.