Velkommen til

Puls Kongsvinger

sjenerøse åpningstider

Nøkkelkort - alle dager 04 – 23 Åpent 365 dager i året

Personlig trener

Nå dine mål, ta treningen til et nytt nivå.

RENT SENTER

Rent Senter er et forebyggende antidopingprogram

PERSONLIG TRENER

En personlig trener kan hjelpe deg med både trening, kosthold og livsstilsendring. En personlig trener er en trygg veileder som hjelper deg i gang uansett hva ditt utgangspunkt eller mål er.

MAX VO2

Direkte testing av maksimalt oksygen opptak. Ut i fra resultatet kan vi gi deg svar på ditt kondisjonsnivå og anbefale deg treningsprogram videre.

TANITA

En tanita-veiing kan gi deg informasjon ikke bare om selve vekten, men ogs  hvordan den er fordelt i form av muskel- og fettmasse i hele kroppen, kroppsvann, beinmasse

HUDPLEIE

På skinstation kongsvinger finner dere et stort utvalg med forskjellige behandlinger etter smak, typer, og behov til hver enkel person.

MASSASJE

Michaela Staber er utdannet i medisinsk massasjeterapi og sportsmassasje. 3 års utdanning og flere kurs for spesielle behandlinger som medisinsk lymfatisk drenering og refleksologi massasje.

FYSIO

Dersom du på noen måte føler deg begrenset i hverdagen bør du kontakte oss. Vi er din ekspert på muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeuten hjelper deg som trenger en vurdering av plager fra muskler, ledd og bein. Det kan være lurt å forbedre noe funksjon, bli kvitt smerter eller opprettholde aktivitetsevnen.