Vekommen til Puls Kongsvinger

Medlem fra 499,- pr mnd

sjenerøse åpningstider

Nøkkelkort - alle dager 05 – 23 Åpent 365 dager i året

Personlig trener

Nå dine mål, ta treningen til et nytt nivå.

RENT SENTER

Rent Senter er et forebyggende antidopingprogram

Hva kan du gjøre på Puls Kongsvinger

Nøkkelkort

Fra kl 05.00 til kl 23.00 alle dager i hele uka.
I tillegg er resepsjonen bemannet på egne tider.

Engasjerte og motiverende medarbeidere

Vi står klare for å hjelpe deg i gang med trening eller hjelpe deg videre.
Sjekk ut når det er veiledere tilgjengelig i treningsal eller ta en prat med instruktøren hvis du lurer på noe angående trening.

Bred faglig kompetanse

Tilknyttet Puls har vi fysioterapeut, personlig trenere og kostholdsveiledere. Vår kunnskap er din trygghet.

Godt miljø

Det er viktig for oss å skape et inkluderende, sosialt og godt treningsmiljø. Vår treningsal er tilrettelagt for å gi deg en god treningsøkt uansett treningserfaring.
Og når treningsøkta og den gode samvittigheten er på plass, kan du gjerne stoppe opp og ta deg en liten pause i vår koselige resepsjon.

Bredt gruppetreningstilbud

Vi har en rekke gruppetrenings alternativer, alt for at det skal passe deg så godt som mulig, og hjelpe deg å nå dine mål med treningen. Våre instruktører stadig får opplæring for å alltid levere den beste treningen for deg.

Online booking

Du kan booke deg inn på gruppetimer inntil 7 dager i forveien. Det gjør du via våre nettsider eller på terminalen i resepsjonen.

Max VO2-test

Direkte testing av maksimalt oksygen opptak. Ut i fra resultatet kan vi gi deg svar på ditt kondisjonsnivå og anbefale deg treningsprogram videre.

Personlig trener

En personlig trener vektlegger å lære deg riktig teknikk, tilrettelegger riktig intensitet og skreddersyr din trening for at du skal nå dine mål. Trening med personlig trener er en god investering for deg som ønsker å oppnå resultater med treningen.

Gratis parkering

Gruppetimene våre

Bodywork Utholdende styrketrening med vektstang og skiver, jobber sammenhengende 2-4 min pr muskelgruppe. Bodywork 60: hele kroppen. Bodywork 30: overkropp.

Styrke 60 Enkel og effektiv styrkeøkt. Styrke 60 inneholder øvelser for hele kroppen,Hver økt legges opp med 3-4 serier og 8- 15 repetisjoner.  Øvelsene tilrettelegges individuelt ved behov.

PT-RIGG En enkel og effektiv styrkeøkt. PT-RIGG inneholder øvelser for hele kroppen, både kondisjon og styrke. Timen startes ikke med oppvarmingsdel, så det er en fordel å varme opp litt før timen. Hver økt legges opp med stasjoner.


Foamroller 30 min self-massage med foamroller/massasjerulle. En time med fokus på avspenning, massasje og økt bevegelighet!

Step Kondisjonstrening med stepkasse. Timen har enkle trinnkombinasjoner og er enkel å følge. Passer for både nybegynner og viderekommende.

Sykkel Kondisjonstrening på sitt aller beste! Alle våre sykkeltimer kjøres med Iqniter pulssystem for å kvalitetssikre dine kondisjonsøkter (du har full kontroll både på puls og tid).

Aldri vært med på en sykkeltime før? Bli med på en Sykkel 1/ 30. Vi tilbyr Sykkel 1/30 (30 min), Sykkel 1 (45 min), Sykkel 2 (60 min), Sykkel 3 (90 min.) og  Sykkel 1/30: 30 min kondisjonstime som passer fint til f.eks oppvarming før en styrketime. Sykkel 1/45: 45 min kondisjonstime, kjøres både som intervall Sykkel 2/60 :60 min kondisjonstime, som oftest lagt opp som en intervalltime, men mulighet for å kjøre en hurtig langkjøringsløype, dersom man ønsker det. Sykkel 3/90: 90 min kondisjonstime, denne timen er rettet mot utesykkel og vi fokuseres på en lavere puls og jobber mye med sykkeltråkket.

Dansemix en morsom dansetime, med høy treningseffekt

Senior apparatsal styrketrening på apparater, med instruktør, individuell tilrettelegging ved behov.

Tabata  styrke/kondisjonstime hvor vi jobber på tid, en effektiv og morsom måte å trene på.

 Yoga forsøker å skape balanse mellom kropp og sjel. Med yoga får du fysisk, mental og åndelig mosjon samtidig.

Løpegruppe / Mølleintervall – Hver økt varer opp mot 60 minutter, inkludert oppvarming, hoveddel med intervall, og litt nedkjøring. Innholdet i øktene vil variere noe mellom intensive kortintervaller med gode pauser, litt mer behagelige langintervaller med kortere pauser, og bakkeintervaller. Alle kan være med, uansett forutsetninger, og man velger selv om man vil gå eller løpe.

PERSONLIG TRENER

En personlig trener kan hjelpe deg med både trening, kosthold og livsstilsendring. En personlig trener er en trygg veileder som hjelper deg i gang uansett hva ditt utgangspunkt eller mål er.

MAX VO2

Direkte testing av maksimalt oksygen opptak. Ut i fra resultatet kan vi gi deg svar på ditt kondisjonsnivå og anbefale deg treningsprogram videre.

TANITA

En tanita-veiing kan gi deg informasjon ikke bare om selve vekten, men ogs  hvordan den er fordelt i form av muskel- og fettmasse i hele kroppen, kroppsvann, beinmasse

HUDPLEIE

På skinstation kongsvinger finner dere et stort utvalg med forskjellige behandlinger etter smak, typer, og behov til hver enkel person.

MASSASJE

Michaela Staber er utdannet i medisinsk massasjeterapi og sportsmassasje. 3 års utdanning og flere kurs for spesielle behandlinger som medisinsk lymfatisk drenering og refleksologi massasje.

FYSIO

Dersom du på noen måte føler deg begrenset i hverdagen bør du kontakte oss. Vi er din ekspert på muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeuten hjelper deg som trenger en vurdering av plager fra muskler, ledd og bein. Det kan være lurt å forbedre noe funksjon, bli kvitt smerter eller opprettholde aktivitetsevnen.