Velkommen til Puls Flisa

TEST OSS I 2 MND UTEN BINDING!

Du kan iløpet av de 2 første mnd si opp medlemskapet hvis dette ikke var noe for deg. Hvis du trives og har lyst til å fortsette, så starter det en 12 mnd binding etter de 2 første mnd. Du slipper i tillegg innmeldingsavgift!

åpningstider

Nøkkelkort - Åpent kl.05-23 hver dag hele året

Personlig trener

Nå dine mål, ta treningen til et nytt nivå.

RENT SENTER

Rent Senter er et forebyggende antidopingprogram

PERSONLIG TRENER

En personlig trener kan hjelpe deg med både trening, kosthold og livsstilsendring. En personlig trener er en trygg veileder som hjelper deg i gang uansett hva ditt utgangspunkt eller mål er.

MAX VO2

Direkte testing av maksimalt oksygen opptak. Ut i fra resultatet kan vi gi deg svar på ditt kondisjonsnivå og anbefale deg treningsprogram videre.

TANITA

Kroppsanalyse som blant annet viser sammensetningen av muskler og fett i kg og %. Et fantastisk hjelpemiddel på veien til målet.

FYSIO

Dersom du på noen måte føler deg begrenset i hverdagen bør du kontakte oss. Vi er din ekspert på muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeuten hjelper deg som trenger en vurdering av plager fra muskler, ledd og bein. Det kan være lurt å forbedre noe funksjon, bli kvitt smerter eller opprettholde aktivitetsevnen.