Velkommen til Puls Flisa

Tren fra 499,-

åpningstider

Nøkkelkort - Åpent kl.05-23 hver dag hele året

Personlig trener

Nå dine mål, ta treningen til et nytt nivå.

RENT SENTER

Rent Senter er et forebyggende antidopingprogram

Tren på Puls Flisa

Trening er en investering i deg selv og din helse. For oss er det viktig at du finner en treningsform du liker. Finner du din treningsform er sjansen stor for at du fortsetter å trene. Vi har derfor et bredt tilbud av gruppetimer, en godt utstyrt treningssal, nøkkelkort løsning og dyktige ansatte. I tillegg har vi klatrevegg og squashhall.

Du finner oss i idrettsveien 24 på Flisa. Vi gleder oss til å møte deg på trening.

PERSONLIG TRENER

En personlig trener kan hjelpe deg med både trening, kosthold og livsstilsendring. En personlig trener er en trygg veileder som hjelper deg i gang uansett hva ditt utgangspunkt eller mål er.

MAX VO2

Direkte testing av maksimalt oksygen opptak. Ut i fra resultatet kan vi gi deg svar på ditt kondisjonsnivå og anbefale deg treningsprogram videre.

TANITA

Kroppsanalyse som blant annet viser sammensetningen av muskler og fett i kg og %. Et fantastisk hjelpemiddel på veien til målet.

FYSIO

Dersom du på noen måte føler deg begrenset i hverdagen bør du kontakte oss. Vi er din ekspert på muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapeuten hjelper deg som trenger en vurdering av plager fra muskler, ledd og bein. Det kan være lurt å forbedre noe funksjon, bli kvitt smerter eller opprettholde aktivitetsevnen.